Overdådigt julemåltid

Gør de fleste måltider i december så nemme som muligt

Fastfood har fået hårde tider. Det er blevet brandet som usund og skidt for klima og miljø. Læg dertil dårlig omdømme pga. ringe arbejdsbetingelser, så har du en fastfood krise. De store kæder har dog tilpasset sig hurtigt. Nu kan du endda få veganer burgere i Burger King!

Men der er en ny slags fastfood kommet på banen, og den er helt anderledes. Det er dybest set ikke så rigtig fastfood, og leverandørerne styrer også galant udenom denne betegnelse. Men praktisk set, er det fast food, fordi du kan lave sådan et måltid på ingen tid.

Jep, Der er tale om måltidskasser.

Hvad præcist er en måltidskasse?

Måltidskasser er lidt som pakkerejser. Du køber en pakke som indeholder alt du har brug for. Med en måltidskasse ville det sige sig, alle ingredienser, opskrifter og instruks.

Der findes efterhånden mange udbydere og mange retter til alle slags smag. Hvad der er fælles er, at alle leverandører af måltidskasser er meget omhyggelig med, at de tilbyder kvalitet. De vil netop ikke slås over en kam med fastfood. Men en måltidskasse får du derfor altid friske råvarer i topkvalitet.

Juletiden er årets mest stressende periode

Det er den i hvert fald for børnefamilier. Den danske kernefamilie har i forvejen altid travlt. Både mor og far arbejder, og de fleste endda på fuld tid. Når mor og far er kommet hjem fra jobbet, er deres arbejdsdag langt fra over.

Og i december måneden lægger stresset et nøk til. Især når ungerne er små, så skal der være kalendergaver og mere kvalitetstid end normalt. Aftenerne er lange og mørke. Ungerne går ikke så meget ud mere, og har brug for mere omsorg. Og så er der alle de juleforberedelser.

Måske skal mor eller far endda være med til at organisere julemiddagen på arbejdspladsen.

Let trykket med dejlige måltidskasser

December er en måned, hvor alt der letter presset er velkommen. Og her er måltidskasser en rigtig god mulighed. Du får lige så god mad end hvis du laver det fra bunden.

Men det sparer en masse tid, når alt er forberedt, skåret op og afmålt, og leveret til døren. Det eneste du skal gøre, er at mikse det hele sammen efter opskriften og putte det i panden, eller ovnen.

På 10-15 minutter har du et fint hjemmelavet måltid til hele familien. Og det koster ikke engang mærkbart mere end når du laver alt selv.